merhabaa:))

merhabaa:))

26 Kasım 2011 Cumartesi

today's look!

Herkese merhaba:)Bu hafta benim için çok yorucu ve uzundu.Size söz verdiğim kombini bugüne kadar yayınlayamadım.Cuma günü yayınlayacaktım fakat cuma günü 6 saatlik mimarlık çizim sınavından ve üstüne 2 saatlik başka bir sınavdan sonra belimde korkunç bir ağrı oluştu.Söz verdiğim gibi şuanda yayınlıyorum.
Hi everybody:)It was a hard,long week for me.I had exams and sadly i couldn't publish my combine until today.I was hoping to make friday but i had a terrible waist pain after my 6hour long architecture exam and than 2 hour long exam:D Here is my combine like i promised.
Bulanık olmasına rağmen hoşuma giden bir şey var bu fotoğrafta.
Even it is not a sharp one i like it for some reason.

Did you like my shoes?:) These are new.



Tırnaklarıma dikkat ettiniz mi?
Did you check out my nails?
Fotoğraflar birçoğunuzun blogunda olduğu gibi net değil üzgünüm.Tek yaşadığım için fotoğraflarımı çektirebileceğim bir arkadaşım yok.Sınav haftası da olduğundan arkadaşlarımdan birisine de çektiremedim.Kendim çektim anlayacağınız.Fotoğrafçılık konusunda da bir bilgim yok:)
Sorry about my photos,these are really amateur.But my friends were busy this week(exams!) so i took them by myself.I dont have any knowledge about that.
Bu arada tırnaklarıma yapışkanlı tırnak bantlarından aldım ve uyguladım.Bu benim ikinci uygulayışım ve yapılışı çok kolay.Deseni dantel gibi.Ayrıntılı fotoğraflarını koyuyorum.Ojenin kurumasını beklemek için yeterince vaktiniz yoksa uygulamak için çok pratik.Sephora,gratis gibi yerlerde satılıyor.Ben bunu Gratis'ten aldım.
By the way,i used nail wraps.This is my second time and it so simple.This one is like lace.You can find them in Sephora,Gratis etc.I got these from Gratis.Here are photos.


Dress as a skirt(etek olarak elbise): Zara
Blouse(bluz): Mango
Shoes(ayakkabılar): Miss Selfridge
Take care xoxo.
Kendinize iyi bakın,öpüyorum:)İyi haftasonları

15 yorum:

  1. ayakkabıların çok güzel canım, tırnaklar da çok değişik olmuş..

    fotoğraflar çok net değil ama asıl sorun çok küçük yüklemen bloga, biraz daha büyütsen daha çok detay görünür daha güzel olur bence..

    bu arada vintage kolye postunu merakla bekliyorum :)

    iyi hafta sonları!

    Wear A Smile!

    YanıtlaSil
  2. teşekkür ederim ahsen.ben bu blog konusunda biraz daha deneyimsiz kalıyorum malesef.eğer imkan bulup da görüşebilirsek bir gün blogger buluşması gibi bir organizasyon yapabilirsek,sormak istediğim bazı sorular var.sana da iyi hafta sonları:)

    YanıtlaSil
  3. Çok hoşsun canım ama ben de tam fotoğrafları biraz daha büyük koysan diyecektim ki, baktım Ahsen de aynı şeyi söylemiş. Üzerine tıklayınca büyüyor ama gene de direkt büyük yüklesen daha güzel olur bence.
    Ayakkabılar süper, güle güle giy.

    denizsaatcioglu.blogspot.com

    YanıtlaSil
  4. uyarınızı dikkate alıcam mutlaka büyütücem fotoları bir de daha sık kombin fotoğraflarımı koycam inşallah şu ders stresmi birazcık atabilirsem,teşekkür ederim:)

    YanıtlaSil
  5. ayakkabılar harikaa

    http://trendydolap.blogspot.com

    YanıtlaSil
  6. sorma ben de bakıyorum bakıyorum doyamıyorum :) evimde sergiliyorum resmen.

    YanıtlaSil
  7. I love the third photo, your shoes and nails are pretty cool.

    xoxo,

    Janet

    YanıtlaSil
  8. love the shoes!!!!

    check out my blog dear

    http://livinglovingtastinglife.blogspot.com/
    V.

    YanıtlaSil
  9. thank you janet and i will check ur blog V. :)

    YanıtlaSil
  10. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  11. bu kilotlu çorap açık ayakkabı kombinlerine hiç ısınamamıştım..
    pantolon giymekten hiç hoşlanmayan biri olarak sürekli siyah çorap kullanıyorum sanırım bu kombini etraftakilerin bakışlarını aldırmadan bu kış ben de kullanıcam !
    bu kararda güzel ayakkabılarının payı büyük !

    http://deryaharman.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  12. teşekkür ederim:) ben çorap açık ayakkabı modasını sevsem de pek uygulamamıştım.bazı şeyleri sadece başka insanların üzerinde seviyorum.ama bu kombin çok içime sindi.sende de görmek isterim:)bloguna koyarsan beni haberdar et mutlaka:)

    YanıtlaSil
  13. Cooook begendim ayakkablarini! Muhtesemler ;)

    http://www.bouquet-defleurs.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  14. teşekkür ederim.daha muhteşem ayakkabılarım da var;)

    YanıtlaSil