merhabaa:))

merhabaa:))

12 Temmuz 2011 Salı

Sizi bir arkadaşımla tanıştırmak istiyorum!!:)

Selam!Saat sabah 6 ve ben şuan post yapıyorum!Ne zaman uyudun da uyandın derseniz cevabım: hiç uyumadım kii:) Arkadaşım Ange ou Démon bana akşam yemeğine geldi.Geçen gün kendime yaptığım makyajın fotoğraflarını gördü,çok beğenince ona da yapmaya karar verdik.Sonra ortaya göz alıcı bir makyaj çıktı.Sonra kıyafet seçip kombin yaptık ve fotoğraf çektik gerçekten çok eğlenceliydi.Beni sabah 3 te koltuğun tepesinden yerlerden fotoğraf çekerken düşünebiliyor musunuz?:D Ortaya gerçekten çok güzel fotoğraflar çıktı tabi hepsini sizinle paylaşmamız mümkün olmuyor.Ancak Ange ou Démon birçok güzel fotoğraf paylaştı bloğunda.Bir girip bakmanızı şiddetle tavsiye ediyorum. 
   jeveuxdelamour.blogspot.com/
Sadece bir iki tanesi ucundan göstereyim siz gerisine ordan bakın.


             Başlığa tıklayarak arkadaşımın bloğuna ulaşabilirsiniz:)

5 yorum:

  1. paris konusundaki tavsiyelerin için çok teşekkürler, kısa ve öz yazmışsın ve hepsinin de işime yarayacağına eminim (disneyland hariç! oraya seneye çocuklarla gideriz herhalde :P :))

    takip ediyorum, yine beklerim.. (arkadaşına da uğradım bu arada ;))


    http://wear-a-smile-wear-a-smile.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  2. yaa şu kelime doğrulamayı kaldırsanız?? gereksiz yere yorum bırakmayı zorlaştırıyor :(


    http://wear-a-smile-wear-a-smile.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  3. Çok eğlenmişsiniz belli ki, ne güzel. Arkadaşının makyajı da, kombinleri de harika olmuş. Şimdi onun bloguna da bakıyorum.

    Teşekkür ediyorum yorumun için. Ben daha önce izleyicin olduğumu sanıyordum ama olmamışım, şimdi izliyorum.
    Sevgiler

    www.denizsaatcioglu.blogspot.com

    YanıtlaSil
  4. wear a smile-açıkcası nasıl kaldıracağımı bilmiyorum afedersin:( söylersen hemen kaldırıyorum.rica ederim memnuniyetle yardımcı olurum.ayrıca ingiltere belçika hollanda ve türkiyede gideceğin birçok yer konusunda tavsiye verebilirim.hatta ağustostan sonra isveç civarında da:)umarım çok eğlenirsin.bu arada disneyland deyip geçme oraya çocuksuz milyonlarca insan gidiyor.harikaydı ben de defalarca gitmek istiyorum:))

    YanıtlaSil
  5. deniz ne kadar eğlendiğimizi tahmin bile edemezsin! arkadaşım uyuduğunda saat sabah 9du.ben hiç uyumadan direk ertesi güne geçiş yaptım:))aslında daha çok kombin yapıp çekmek isterdik ama fotoğraf makinem bozuldu.sanırım bu kadar heyecanı kaldıramadı:D teşekkür ederim:)

    YanıtlaSil